14 Ağustos Tarihinde İstanbul’da Gerçekleşecek UEFA Süper Kupa Maçı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Futbolseverlerin heyecanla beklediği maçların başında şüphesiz 2019 UEFA Süper Kupa Finali yer alıyor. Çünkü 2019 UEFA Süper Kupa Finali; UEFA Avrupa Ligi kazananı Chelsea ile Şampiyonlar Ligi kazananı Liverpool arasında oynanacak. 14 Ağustos’ta Vodafone Park Arena’da oynanacak olan maça, başta İngilizler olmak üzere birçok milletten 50 binin üzerinde futbolseverin katılması bekleniyor. Finalin kent ekonomisine 100 milyon euro katkı sağlayacağı düşünülüyor. İşte 14 Ağustos’ta gerçekleşecek olan UEFA Süper Kupa Finali hakkında mutlaka bilmeniz gerekenler.

Ne zaman, kimler arasında ve nerede gerçekleşecek?

2019 UEFA Süper Kupa Finali, UEFA Avrupa Ligi kazananı Chelsea ile Şampiyonlar Ligi kazananı Liverpool arasında oynanacak. Bu büyük karşılaşma 14 Ağustos tarihinde Vodafone Park Arena’da gerçekleşecek. Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olarak bilinen Vodafone Park; mimarisi, altyapısı ve teknolojik olanakları ile bu maçın hakkıyla gerçekleşmesini sağlayacak. 41.000 kişilik kapasiteye sahip olan Vodafone Park Arena, ‘’Final maçlarında sponsor isimin kullanılamaması’’ kuralından dolayı, bu etkinliğe özel olarak ismini değiştirecek. Bu yüzden Vodafone Park, final maçı için ‘’Beşiktaş Park’’ olarak anılacak.

Bilet fiyatları ne kadar?

2019 UEFA Süper Kupa Finali bilet fiyatları üç kategoride sunulmaktadır. Bilet fiyatları 500 TL’den 35.000 TL’ye kadar değişmektedir.

Vodafone Park’a nasıl gidilir?

14 Ağustos Tarihinde İstanbul'da Gerçekleşecek UEFA Süper Kupa Maçı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Vodafone Park Arena İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde yer almaktadır. Buraya farklı noktalardan ulaşmak mümkündür. Burada önemli olan Beşiktaş’a ulaşmaktır. Eğer karşıdan geliniyorsa vapur kullanarak Beşiktaş’ta inilebilir. Beşiktaş’tan 15-20 dakika boyunca Çırağan Sarayı istikametinde yürüyerek veya bu istikamette toplu taşımaya binerek Vodafone Park Arena’ya ulaşılabilir. Diğer bir yandan M2 metro hattı kullanılarak Taksim durağında inilebilir ve Elmadağ veya Gümüşsuyu istikameti kullanılarak buraya ulaşılabilir. Metrobüs ile ulaşımda ise Zincirlikuyu durağında inerek Beşiktaş dolmuşları kullanılabilir.

UEFA Süper Kupa Finali için İstanbul’da nerede konaklanmalıdır?

UEFA Süper Kupa Finali için yurtdışından veya yurt içinden gelenlerin doğru konumda konaklamaları oldukça önemlidir. Trafik İstanbul’da önemli bir sorundur. Maç günlerinde bu sorun daha da artmaktadır. Bu doğrultuda Beşiktaş’ta veya çevresindeki semtlerde konaklanabilir. Taksim, Beşiktaş, Karaköy, Şişli, Kadıköy veya Üsküdar UEFA Süper Kupa Finali’ne kolayca ulaşabilmek için oldukça iyi lokasyonlardır.

Vodafone Park Arena’ya kolay bir şekilde ulaşın!

14 Ağustos Tarihinde İstanbul'da Gerçekleşecek UEFA Süper Kupa Maçı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

UEFA Süper Kupa Finali için İstanbul’a geliyor ve maç gününde Vodafone Park Arena’ya kolay bir şekilde ulaşmak istiyorsanız; tarihi İstanbul’un en kıymetli manzaralarının tam karşısında yer alan Pera Palace Hotel, 126 yıllık birikimiyle Pera’da (Beyoğlu) konuklarını ağırlamaya devam ediyor. İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı’na yürüme mesafesindeki konumuyla İstanbul Yeni Havalimanı’na 36 km, Tarihi Yarımada’ya ise 5 km mesafede yer alıyor. 

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Çocuklarınızla Birlikte Gezebileceğiniz Müzeler

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl 23 Nisan’da büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Siz…

Daha Fazla Bilgi

Ailenizle Birlikte Gerçekleştirebileceğiniz Keyifli Hafta Sonu Etkinlikleri

Hafta sonları aileyle birlikte vakit geçirmek, yeni anılar biriktirmek ve yoğun iş günlerinin stresinden biraz uzaklaşmak için mükemmel bir zaman! İş yoğunluğuna kısa bir ara verdiğiniz…

Daha Fazla Bilgi

İletişime Geçin