Babalar Günü’nde Babanıza Yapabileceğiniz 8 Farklı Sürpriz

Babalar Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte birçok kişi için hediye paniği başladı. Eğer siz de böyle bir hazırlık içerisindeyseniz şunu unutmayın; ne alırsanız alın, babanız için dünyanın en güzel hediyesi olacaktır. Ama yine de hediyenizin unutulmaz olmasını istiyorsanız, Babalar Günü’nde babanızla keyifli bir aktivite yapabilirsiniz. Peki, Babalar Günü’nde babanızla yapabileceğiniz eğlenceli aktiviteler hangileri? İşte hepsi birbirinden farklı o aktiviteler!

Aile olmanın güzelliğini hissettiren bir kamp yapın

Babalar Günü'nde Babanıza Yapabileceğiniz 8 Farklı Sürpriz

Babalar Günü, pazar gününe denk geliyor. Bu güzel günün hafta sonuna hatta pazar gününe denk gelmesi birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Mesela cumartesi günü başlayacağınız bir kamp etkinliği muhteşem bir Babalar Günü geçirmenizi sağlayabilir. Babalar Günü’nde yapacağınız kamp ile aile olmanın sorumluluğunu ve tüm güzelliğini hissedebilir; aynı zamanda doğada muhteşem bir şekilde vakit geçirebilirsiniz.

Keyifli bir müze gezisi yapın

Eğer babanız da siz de tarih ve sanat gezilerinden hoşlanıyorsanız bu özel gün için birlikte kültürel bir aktivite yapabilirsiniz. Mesela; müzelerin sayıca fazla olduğu ve hem sanat hem de tarih açısından zengin bir lokasyon seçerek gününüzü burada geçirebilirsiniz. Örneğin İstanbul’daysanız bu seçimi Tarihi Yarımada’dan yana kullanabilirsiniz.

Balık tutmaya gidin

Babalar Günü'nde Babanıza Yapabileceğiniz 8 Farklı Sürpriz

Şüphesiz, bir baba ile yapılabilecek en güzel etkinliklerin başında balık tutmak gelir. Siz de bunun için sessiz ve sakin bir lokasyon seçerek bir yandan balık tutarken bir yandan da babanızla kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Balık tutmanın size huzur vermesi, keyifli sohbetleri de beraberinde getirecektir!

Babanızın hayalini gerçekleştirin

 Bir düşünsenize Babalar Günü’nde babanızın yıllardır çok istediği ama bir şekilde gerçekleştiremediği bir hayalini gerçekleştiriyorsunuz… Kim bilir belki de o hayali gerçekleştirememesinin nedeni, sizin hayallerinizi gerçekleştirmeye hayatını adamasıdır. Bu hayal; bir ekstrem spor, hobi veya gitmek istediği bir yer olabilir!

Macera parklarına gidin

Babanızla bir macera parkına gittiğinizi düşünün. Eminiz çok ama çok eğlenceli olacaktır! Bunun için açık havada, kocaman bir ormanın içinde gerçekleşen; paintball, laser tag, go- kart, macera parkurları gibi yüksek adrenalin içeren etkinliklere katılabilirsiniz. Eminiz babanız da kendisini bir çocuk gibi hissettiğinde muhteşem bir hediye aldığının farkına varacaktır.

Birlikte babanızın tuttuğu takımın maçına gidin

Babalar Günü'nde Babanıza Yapabileceğiniz 8 Farklı Sürpriz

Hangi baba futbol maçı izlemeyi sevmez ki? Babaların en çok hoşuna giden aktivitelerden bir tanesi çocuklarıyla maç izlemektir. Siz de babanıza futbol, basketbol veya bir başka spor türünün maç biletini alarak onu sevindirebilirsiniz. Ama maça giderken takımın formalarını alarak fanatikliğinizi konuşturmayı unutmayın!

Bisiklet sürün veya trekking yapın

Babalar Günü'nde Babanıza Yapabileceğiniz 8 Farklı Sürpriz

Babanız hafta sonları açık havada spor yapmayı seviyorsa; birlikte bisiklet sürmek veya trekking yapmak muhteşem bir Babalar Günü hediyesi olabilir. Sessiz, sakin ve huzurlu bir lokasyon seçmeniz durumunda babanızla keyifli saatler geçirebilir, güzel anıları yad edebilirsiniz.

Güzel bir yemekten sonra birlikte konsere gidin

Babanıza evde kendini özel hissedeceği bir menü hazırlayın. ‘’Yok biz bu güzel günü dışarıda geçirmek isteriz’’ derseniz de dışarı da güzel bir mekân bulun. Yemeğinizi yedikten sonra ise babanızı dinlemekten keyif aldığı bir sanatçının konserine götürün.

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Kulaklardan Kalplere Değecek Bir Babalar Günü Hediyesi: Cumartesi Sabah Konserleri

Anneler Günü’nde Annenize Yapabileceğiniz 7 Farklı Sürpriz

Sevgililer Gününde Sevgilinizle Yapacağınız 9 Farklı Aktivite

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Çocuklarınızla Birlikte Gezebileceğiniz Müzeler

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl 23 Nisan’da büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Siz…

Daha Fazla Bilgi

Ailenizle Birlikte Gerçekleştirebileceğiniz Keyifli Hafta Sonu Etkinlikleri

Hafta sonları aileyle birlikte vakit geçirmek, yeni anılar biriktirmek ve yoğun iş günlerinin stresinden biraz uzaklaşmak için mükemmel bir zaman! İş yoğunluğuna kısa bir ara verdiğiniz…

Daha Fazla Bilgi

İletişime Geçin