Yaz Aylarında Çiftlerin Tercih Edebileceği En Şık Düğün Konseptleri

Unutulmaz bir düğün için olmazsa olmazlar arasında elbette düğün konsepti gelmektedir. Özellikle son yıllarda neredeyse her düğünün bir teması bulunmaktadır. Her zevke ve her mevsime göre tercih edilebilecek bu konsept seçenekleri; nikah şekerinden davetiyeye, düğün pastasından mekanın dekorasyonuna kadar pek çok seçime ilham olabilir. Bu yazımızda düğün mevsimi olan yaz ayları için şık düğün konseptlerine yer vereceğiz. İşte yaz aylarında çiftlerin tercih edebileceği en şık düğün konseptleri!

Papatya konsepti

Yazın habercisi papatyalar, yaz düğünlerinde tercih edebileceğiniz şık konseptler arasında yer alıyor. Düğününüze renk katacak bu güzel çiçekleri dekorasyonun her kısmında rahatlıkla kullanabilirsiniz (Damat yaka çiçeği, gelin saçı, gelin çiçeği…). Papatyaları ayrıca yazın canlı renkleri ile bir arada kullanarak ortamın enerjisini canlı tutabilirsiniz.

Deniz düğün konsepti

Yaz Aylarında Çiftlerin Tercih Edebileceği En Şık Düğün Konseptleri

Yaz aylarının en popüler düğün konsepti olan deniz teması, bu yıl da rahatlıkla tercih edilebilir. Deniz teması için deniz kenarı mekanları tercih edebilir; süslemelerde mavinin her tonunu kullanabilirsiniz. Dekorasyona deniz yıldızlarını, çapaları, deniz kabuklarını kullanarak renk katabilirsiniz.

Limon düğün konsepti

Yaz Aylarında Çiftlerin Tercih Edebileceği En Şık Düğün Konseptleri

Enerjinin rengi olan sarıyı seven bir çiftseniz siz de düğününüzde limon teması tercih edebilirsiniz. Bu temada beyaz gelinliğinizi sarı ayakkabılarla tamamlayabilir, dekorasyonda limon renkleri olan sarı ile yeşili bir arada kullanabilir; böylece iç açıcı bir ortam yaratabilirsiniz.

Kelebek düğün konsepti

Yaz Aylarında Çiftlerin Tercih Edebileceği En Şık Düğün Konseptleri

Yaz ayları için tercih edilebilecek şık düğün konseptlerinden biri de kelebek teması olabilir. Kelebek teması için kelebeği gelinliğinizden aksesuarlarınıza, davetiyeden pastanıza kadar her yerde kullanabilirsiniz. Eminiz bu kelebekler, düğününüze oldukça neşeli bir hava katacaktır!

Gökkuşağı düğün konsepti

Yaz demek renk demek! Siz de bir yaz düğünü için gökkuşağı temasını tercih edebilir; gökkuşağının tüm renklerini düğününüzde kullanabilirsiniz. Mekanın süslemeleri, davetiye, düğün pastası ve hatta gelin ayakkabısını birbirinden canlı ve farklı renkler arasından seçebilirsiniz.

Renge göre düğün konsepti

Düğün temanızı yalnızca en sevdiğiniz renge göre belirleyebilirsiniz. Temanız için en sevdiğiniz rengi seçmeniz yeterli! Sonra bu rengi dekorasyonda, süslemelerde ve aksesuarlarınızda kullanarak hayalinizdeki düğünü gerçekleştirebilirsiniz.

Şeffaf düğün konsepti

2019 düğün trendlerinde daha çok şeffaf tasarımlar karşımıza çıkıyor. Siz de muhteşem bir yaz düğünü için düğün konseptinizde sadeliği tercih edebilirsiniz Bunun için dekorasyonda şeffaf ögeleri gold ve bakır gibi renklerle birlikte kullanabilir; son derece sade ve şık bir tema yakalayabilirsiniz.

Bohem düğün konsepti

Özgür ruhlu ve doğal bir düğün gerçekleştirmek istiyorsanız bohem düğün teması tam size göre olabilir. Bu tema için dekorasyonda uçuk sarı, şeftali, pudra toları, açık mavi, lavanta gibi renkler tercih edebilir; ortamda beyaz ahşap sandalyeler, içi kurumuş çiçek dolu küçük saksılar, kokulu mumlar kullanabilirsiniz.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Dünyanın En Göz Alıcı Düğün Seremonileri

Romantik ve Tarihi Bir Mekânda Düğün Yapmanın 10 Avantajı ve Farkı

Kış Aylarında Düğün Yapacaklara Hayat Kurtarıcı Öneriler

İstanbul’da Görkemli Bir Düğün İçin Tercih Edebileceğiniz 8 Otel

Unutulmaz Bir Düğün Yapmak İsteyen Çiftler İçin 7 Öneri

Nevruz Bahar Bayramı’nın En Neşeli Ritüelleri

Kimilerine göre baharın müjdeleyicisi, kimine göre yeni yılın başlangıcı olan Nevruz, bin yılı aşkın süredir Türk, Balkan ve İran coğrafyasında kutlanan bir gelenek. Rengârenk giysiler…

Daha Fazla Bilgi

Ramazan Ruhunu En Özel Şekilde Hissedebileceğiniz Etkinlikler

Ramazan ayı, birlik ve beraberliğin yoğun şekilde hissedildiği özel bir dönem. Düzenlenen farklı etkinlikler sayesinde Ramazan ayı çok daha keyifli bir hâle geliyor. Pek çoğu uzun yıllardır devam eden bu eşsiz…

Daha Fazla Bilgi

İletişime Geçin