Sevgililer Gününde Sevgilinizle Yapacağınız 9 Farklı Aktivite

14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kaldı. Ve bu anlamlı gün yaklaşırken birçok çift 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yapılabilecek etkinlik arayışları içerisinde. Eğer siz de Sevgililer Günü’nde ne yapılır merak ediyorsanız biraz sonra vereceğimiz öneriler arasından kendinize uygun bir seçenek bulabilirsiniz. Bu etkinlikler aynı zamanda her bütçeye de hitap ediyor. İşte Sevgililer Günü’nde sevgilinizle yapabileceğiniz farklı aktiviteler.

Kapadokya’da balon turu

Farklı bir şeyler arıyordunuz değil mi? İşte size alışılmadık bir öneri. 14 Şubat Sevgililer Günü’nü sevgiliniz veya eşinizle birlikte Kapadokya’da geçirebilirsiniz. Aynı zamanda bu güzel günü, sabahın erken saatlerinde başlayan bir balon turu ile taçlandırabilirsiniz. Emin olun kışın Kapadokya’yı yukarıdan gördüğünüzde unutulmaz bir anıya sahip olacaksınız.

Romantik yurt dışı yolculukları

Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak istiyorsanız sevdiğinizle romantik bir yurtdışı yolculuğuna çıkabilirsiniz. Bunun için ise İtalya, Slovenya, Finlandiya, Belçika, Filipinler, Dominik Cumhuriyeti, Kamboçya, Arjantin gibi rotaları tercih edebilirsiniz.

Lunaparkta eğlenceli dakikalar

Bir günlüğüne çocukluğunuza dönmek ister misiniz? Siz de sevgilinizle birlikte lunaparka giderek çarpışan otolara, atlı karıncaya veya macera oyuncaklarına binebilirsiniz. Hatta dönen salıncağa binerek şehre yukarıdan bakabilirsiniz.

Romantik bir kahvaltıyla güne başlangıç

Hayatınızın en önemli kişisiyle güzel bir güne muhteşem bir kahvaltıyla başlamak kulağa oldukça keyifli geliyor olmalı. Hatta bu romantik kahvaltıyı beraber hazırlamanız günün daha güzel geçmesini sağlayabilir. Tabi ki kahvaltı masasının üzerini dilediğiniz aksesuar ve güllerle süslemeyi de unutmayın!

Beraber kokteyl yapmak

Kokteyl yapmak eğlenceli bir iştir. Bir de bu eğlenceli işin içine sevgili eklenirse her şey daha da eğlenceli olabilir! Siz de internette kısa bir araştırma sonrasında onlarca kokteyl tarifi bulabilirsiniz. Bu kokteyllerin birçoğuna ise ekipman ihtiyacı gerekmekte. Merak ettiğiniz ve hoşunuza giden tarifleri ve malzemeleri alın. Hem birlikte kokteyl yapmanın tadına hem de birlikte bir şey yapmanın tadına varın!

Beraber akşam yemeği hazırlamak

Sevgililer Gününde Sevgilinizle Yapacağınız 9 Farklı Aktivite

İşte kokteyl hazırlamak kadar keyifli olan bir başka aktivite: Beraber akşam yemeği hazırlamak! Siz de beraber akşam yemeği hazırlayarak romantik dakikalar yaşayabilirsiniz. Fakat burada dikkat etmeniz gereken en önemli şey akılınıza gelen ilk yemeği yapmamanız. Açın interneti sıra dışı, keyifli ve lezzetli bir tarif bulun. Sonra beraber güzel bir şekilde yapın. Mumunuzu yakın ve yemeğinizi afiyetle yiyin.

Doğu Ekspresi ile yolculuğa çıkmak

Son zamanlarda oldukça popüler olan bir aktivite: Doğu Ekspresi ile yolculuğa çıkmak. Siz de sevgilinizle bu popüler aktiviteyi değerlendirerek karlı dağların ve şehirlerin arasından keyifli şekilde geçebilirsiniz. Kars- Ankara veya Ankara- Kars istikametinde 24 saatlik keyifli bir yolculuk geçirebilirsiniz.

Kampa gitmek

Sevgililer Gününde Sevgilinizle Yapacağınız 9 Farklı Aktivite

Huzurlu ve sakin bir Sevgililer Günü geçirmek ister misiniz? O zaman sevgilinizle kampa gidin. Bu sayede baş başa doğanın tadını çıkarırken birlikte iş bölümü yapar ve birbirinizi daha iyi anlarsınız. Çünkü kamp aynı zamanda iyi bir öğretmendir. Bu sayede birlikte bir şeyler yapmanın tadına varırken farklı şeyler de öğrenirsiniz. Fakat etkinliğinizi hafta sonu yapmayı, yola tedbirli çıkmayı, rotayı iyi belirlemeyi ve kamp yerinizi iyi seçmeyi unutmayın.

Gönüllü projelerde yer alın

Sevgililer Günü’nde yapılabilecek en güzel aktivitelerden bir tanesi de gönüllü projelerde yer almaktır. Gönüllü projelerde yer almak her açıdan muhteşemdir. Bu özel günde gönüllü işler yaptığınız için mutlu olursunuz. Mutlu olurken başkalarını da mutlu edersiniz. Diğer bir yandan sevginin ve birlikteliğin gücü ile bir şeyler başarmanın farkına varırsınız.

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: 

İstanbul’un En Romantik Yerleri

İstanbul’da Çay İçebileceğiniz En İyi 10 Mekan 

Dünyanın En Güzel Şehirlerine Romantik Bir Bakış 

Sonbaharın Romantik Ruhunu Hissedebileceğiniz Oteller

Sevgililer Günü İçin Gidebileceğiniz En Romantik 10 Destinasyon

Nevruz Bahar Bayramı’nın En Neşeli Ritüelleri

Kimilerine göre baharın müjdeleyicisi, kimine göre yeni yılın başlangıcı olan Nevruz, bin yılı aşkın süredir Türk, Balkan ve İran coğrafyasında kutlanan bir gelenek. Rengârenk giysiler…

Daha Fazla Bilgi

Ramazan Ruhunu En Özel Şekilde Hissedebileceğiniz Etkinlikler

Ramazan ayı, birlik ve beraberliğin yoğun şekilde hissedildiği özel bir dönem. Düzenlenen farklı etkinlikler sayesinde Ramazan ayı çok daha keyifli bir hâle geliyor. Pek çoğu uzun yıllardır devam eden bu eşsiz…

Daha Fazla Bilgi

İletişime Geçin