İstanbul’da Rahat Bir Kahvaltı Yapabileceğiniz 7 Teras Cafe

Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olduğu kesin. Hele bir de güzel bir havada bir terasta gerçekleşiyorsa, sunduğu keyif tarif edilemez. İşte İstanbul’un teras mekanları, konuklarına tam da bu tarife uyan unutulmaz bir kahvaltı deneyimi vadediyor. Siz de hafta sonuna renk katmak, muhteşem bir manzara eşliğinde doyurucu bir kahvaltı yapmak istiyorsanız listemizdeki mekanlara mutlaka göz atın deriz. Buyrunuz, İstanbul’un lezzetli mi lezzetli o mekanları!

  1. Mangerie Bebek

Mangerie, konuklarına Bebek’te bir teras katında deniz manzarası eşliğinde leziz bir kahvaltı deneyimi sunuyor. Sabah 08.00 ile gece 00.30 saatleri arasında hizmet veren mekânda lezzetli kahvaltıların yanı sıra ızgara ürünleri de bulunuyor. Siz de açık havada unutulmaz bir kahvaltı için Mangerie’yi tercih edebilir, mekânın zengin kahvaltı menüsünü deneyimleyebilirsiniz.

Adres: Bebek Mah., Cevdet Paşa Cad., No: 69, Beşiktaş

  1. Teras Emirgan

Son derece keyifli bir manzaraya sahip olan Teras Emirgan, sallanan koltuklardan şezlonglara kadar sahip olduğu tüm dekorasyon detaylarıyla yazlık bir atmosfer yaratıyor. Gece geç saatlere kadar açık olan mekân, kahvaltı organizasyonları için de sıkça tercih ediliyor. Siz de açık havada lezzetli ve taze ürünlerle donatılmış bir kahvaltı masasında keyif yapmak isterseniz Teras Emirgan’ı deneyebilirsiniz.

Adres: Emirgan Mah., Sakıp Sabancı Cad., No: 14/A, Sarıyer

  1. Teras Cafe (Pierre Loti Tepesi)

Pierre Loti’de bulunan Teras Cafe, benzersiz br manzara eşliğinde keyifli bir kahvaltı için gidebileceğiniz mekanlar arasında yer alıyor. Siz de eşsiz Haliç manzarasına bakan bu mekânda, güler yüzlü ve hızlı servis ile unutulmaz bir kahvaltı deneyimi yaşayabilirsiniz.

Adres: Pierre Loti Tepesi Turistik Tesisleri, İdris Köşkü Cad., Eyüp

  1. Emirgan Sütiş

Taze ve çeşitli kahvaltılık ürünlerle dolu bir masada kahvaltı deneyimi yaşamak istiyorsanız rotanızı Emirgan Sütiş’e çevirebilirsiniz. Yıllar önce üzücü bir yangında çatısı yanan bu tarihi mekân, onarıldıktan sonra bünyesine son derece keyifli bir teras ekledi. Siz de bu hoş mekânı açık havada keyifli kahvaltı için tercih edebilirsiniz.

Adres: Emirgan Mah., Sakıp Sabancı Cad., No: 46, Sarıyer

  1. Beşinci Kat Restaurant

Cihangir’de bulunan ve son derece göz alıcı bir dekorasyona sahip olan 5. Kat, İstanbul’da kahvaltının en iyi adreslerindendir. Özellikle yaz aylarında terasına oturup eşsiz manzara eşliğinde leziz bir kahvaltı yapılabilir. Siz de doyurucu ve rahat bir kahvaltı yapmak isterseniz bu hoş mekânı deneyebilirsiniz.

Adres: Cihangir Mah., Soğancı Sok., No: 7, Beyoğlu

  1. Perla Kallavi Teras Cafe

Beyoğlu’nda bulunan bu keyifli teras, Boğaz’a karşı kahvaltı yapmak isteyenlerin rahatlıkla tercih edebileceği türden. Son derece doyurucu bir kahvaltı menüsü olan mekânda, siz de manzaraya karşı güzel vakit geçirebilir, bu güzel öğünün tadına varabilirsiniz.

Adres: Tomtom Mah., Yeni Çarşı Cad., No: 14, Beyoğlu

  1. Orient Terrace

Tarihi Pera Palace Hotel’in teras katında bulunan Orient Terrace, muhteşem Haliç manzarasına karşı keyifle kahvaltı yapabileceğiniz mekanlar arasında yer alıyor. Her gün sabah 10.00 ile gece 02.00 saatleri arasında açık olan mekânda, Pera Palace Hotel’in tarihi konuklarının isimlerini taşıyan farklı kahvaltı seçeneklerini deneyimleyebilir, dilediğinizce vakit geçirebilirsiniz.

Adres: Pera Palace Hotel, Meşrutiyet Cad., No: 52, Tepebaşı, Beyoğlu

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: 

İstanbul’da Güzel Vakit Geçirebileceğiniz En İyi 10 Kafe

Avrupa Yakası Çay İçilecek Yerler

İstanbul’un En Güzel 10 Teras Restaurant ve Barı

Beyoğlu’nda Bir Gün… Ne Yenir? Ne Yapılır? Nereler Gezilir?

İngiliz 5 Çayı Geleneğinin Bilmeniz Gereken Kuralları

Nevruz Bahar Bayramı’nın En Neşeli Ritüelleri

Kimilerine göre baharın müjdeleyicisi, kimine göre yeni yılın başlangıcı olan Nevruz, bin yılı aşkın süredir Türk, Balkan ve İran coğrafyasında kutlanan bir gelenek. Rengârenk giysiler…

Daha Fazla Bilgi

Ramazan Ruhunu En Özel Şekilde Hissedebileceğiniz Etkinlikler

Ramazan ayı, birlik ve beraberliğin yoğun şekilde hissedildiği özel bir dönem. Düzenlenen farklı etkinlikler sayesinde Ramazan ayı çok daha keyifli bir hâle geliyor. Pek çoğu uzun yıllardır devam eden bu eşsiz…

Daha Fazla Bilgi

İletişime Geçin