İstanbul’da Müzik Dinleyebileceğiniz Açık Hava Mekanlar

Yaz mevsimini İstanbul’da geçirecek olanlar için İstanbul’un açık hava mekanları bu mevsimi güzel kılan en önemli detaydır. Muhteşem İstanbul manzarasına sahip bu mekanlar, yaz sıcaklarında insana bambaşka bir keyif verir. Peki, yazın iş yoğunluğu sebebiyle şehirden çıkamayanlar için iyi bir alternatif olan, müziğe doyabileceğiniz açık hava mekanları hangileridir? İşte yazın tadını doyasıya çıkarmak ve müziğe doymak için tercih edebileceğiniz mekanlardan bazıları!

  1. Alexandra Coctail & Bar

Arnavutköy’de bulunan Alexandra Coctail & Bar, küçük bir mekân olmasına karşın terasıyla sıkça tercih ediliyor.  Bu hoş mekânda sıcak yaz akşamlarında, özenle hazırlanmış kokteyl menüsü, terasın muhteşem manzarası eşliğinde keyifle müzik dinlemek mümkün.

Adres: Arnavutköy Mah., Bebek Arnavutköy Cad., No: 50, Beşiktaş

  1. Monkey İstanbul

Beyoğlu’nda Nejat Eczacıbaşı binasında yer alan Monkey İstanbul da, yaz akşamlarında açık havada keyifli müzikler dinlemek için son derece ideal mekanlardan. Akşam 19.00 ile gece 01.00 saatleri arasında kapılarını açan mekânda iyi kokteyller deneyebilir, gün batımını seyredebilir ve müziğin en iyisini dinleyebilirsiniz.

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası, Şişhane, Beyoğlu

  1. La Boom

Kahvaltı da dahil olmak üzere tüm gün konuklarına hizmet veren La Boom, özellikle yaz akşamlarında sıkça tercih ediliyor. Mekânda akşam ziyaretleri için yemek alanı dışında büyük bir bar, şezlonglar ve lounge alanları bulunuyor. Konuklara ise yalnızca eşsiz Boğaz manzarasına karşı lezzetli tatlar deneyimlemek ve keyifli müzikler dinlemek kalıyor.

Adres: Emirgan Mah., Sakıp Sabancı Cad., No: 14/A, Sarıyer

  1. Klein Garten

İstanbul’un sevilen gece mekanlarından biri olan Klein, bu yaz sevenlerine açık havada benzersiz bir müzik deneyimi sunuyor. Mekânda yerli ve yabancı DJ’ler sabahın ilk ışıklarına kadar müzik yapıyor; teras ise benzersiz bir Haliç manzarasına sahip. Siz de eğlenceye ve müziğe doymak için bu keyifli açık hava mekanını deneyebilirsiniz.

Adres: Asmalımescit Mah., Meşrutiyet Cad., No: 67/6, Tepebaşı, Beyoğlu

  1. Backbar

Bebek’te bulunan Backbar da İstanbul’da açık havada keyifli müzikler dinlemek isteyenlerin tercih edebileceği mekanlar arasında yer alıyor. Mekânda salı akşamları canlı Jazz müziği, çarşamba ve perşembe akşamları ise DJ performansları gerçekleştiriliyor. Siz de bu havadar mekanda yaz akşamlarını daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Adres: Bebek Mah., Bebeköy Sitesi, No: 4, Beşiktaş

  1. Mentha

İlk olarak İstiklal Caddesi üzerinde müzikseverlerle buluşan Mentha, şimdilerde Haliç manzarasına sahip hoş bir teras katında bulunuyor. Mentha’da akşam üzeri kurulan tapas barda manzaraya karşı bir şeyler atıştırıp ilerleyen saatlerde gerçekleşecek DJ performansları ile açık havada müziğe doyabilirsiniz.

Adres: Kamer Hatun Mah., Meşrutiyet Cad., No: 36, Beyoğlu,

  1. Nuit Terrasse

Beyoğlu’nda yer alan Nuit Terasse, açık havada müzik dinlemenin keyifli adreslerinden. Mekânın muhteşem manzarasına karşı bir şeyler yudumlamanın keyfi ise tarifsiz! Siz de mekânın leziz mi leziz barında bir şeyler içerek güneşi batırabilir, ilerleyen saatlerde ise müziğin tadına varabilirsiniz.

Adres: Asmalı Mescit Mah., Ensiz Sok., No: 10, Beyoğlu

  1. Orient Terraceİstanbul'da Müzik Dinleyebileceğiniz Açık Hava Mekanlar

İstanbul’un keyifli açık hava mekanlarından biri olan Orient Terrace, Tarihi Pera Palace Hotel’de bulunuyor. Baharla birlikte başlayan güneşli günlerin yaz boyunca devam ettiği İstanbul’da, Pera Palace Hotel’den görünen muhteşem Haliç manzarasına karşı Orient Terrace’ta son derece keyifli akşamlar geçirmek mümkün. Siz de özenle hazırlanan yaz menüsünün ferahlığı içerisinde doğal meyve sularından hazırlanan kokteyller, hafif ve lezzetli tatlar eşliğinde kendinize ayıracağınız zamana değer katabilir ve Pera Palace Hotel’in her köşesinde yaşamaya devam eden tarihin bir parçası olabilirsiniz.

Adres: Meşrutiyet Cad., No: 52, Tepebaşı, Beyoğlu

 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: 

İstanbul’u Anlatan Filmler

Dünyadan ve Türkiye’den Birbirinden Özel 10 Müzik Festivali

Türkiye’de Caz Müziği: Özgür Ruhlar İçin Dans Eden Notalar

Türk Caz ve Pop Müziğin Kıymetli Sanatçısı: İlham Gencer

İstanbul’da Klasik Müzik Dinleyebileceğiniz En Keyifli Mekânlar

Doğaçlama Kraliçesi Caz’ın Türkiye Yolculuğu

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Çocuklarınızla Birlikte Gezebileceğiniz Müzeler

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl 23 Nisan’da büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Siz…

Daha Fazla Bilgi

Ailenizle Birlikte Gerçekleştirebileceğiniz Keyifli Hafta Sonu Etkinlikleri

Hafta sonları aileyle birlikte vakit geçirmek, yeni anılar biriktirmek ve yoğun iş günlerinin stresinden biraz uzaklaşmak için mükemmel bir zaman! İş yoğunluğuna kısa bir ara verdiğiniz…

Daha Fazla Bilgi

İletişime Geçin